...
image
image
вересень 2024 49,500 - 529,000 €
Шукаєте нерухомість для інвестицій?

Розгляньте ліквідну, курортну і зростаючу в ціні нерухомість біля моря в сонячній Аланії, Туреччина!
Заробляйте 15-40% на перепродажі або до 12% річних на оренді.
Аланія – вибір №1 від Hayat Estate для успішних інвестицій.

Скачайте каталог Топ-15 новобудов Аланії
з прайсами на червень-липень 2024 року (квартири від 49,500 - 529,000 €) та отримайте доступ до актуальних пропозицій з прайсами від забудовників (без комісії)

    Натискаючи на кнопку, Ви погоджуєтеся з обробкою ваших персональних даних відповідно до Політики конфіденційності компанії

    image
    вересень 2024 49,500 - 529,000 €

    Нерухомість на Кіпрі

    Кіпр - острів у Середземному морі площею трохи менше 10 000 км², який широко відомий завдяки своїй історії, прекрасній природі, наявності природних пам'яток, унікальних архітектурних споруд, чудовому клімату. Природа та архітектура острова нагадує про міфи та легенди Стародавньої Греції, часи середньовіччя, які тісно переплетені з історією Кіпру, а сьогодні ця держава має сучасну інфраструктуру, високий рівень життя, з 2004 року є членом ЄС.

    Острів поділено на дві частини, у південній більшість населення – греки, у північній – турки. Відомими курортами республіки Кіпр є Лімасол, Ларнака, Пафос, на північному узбережжі Фамагуста, Кіренія.

    Багато громадян України, Казахстану, Росії, Білорусі прагнуть придбання нерухомості на Кіпрі, на користь якого виступають такі переваги:

    Кіпр є центром міжнародного туризму, тому купити нерухомість на Кіпрі можна як інвестицію, для відпочинку або постійного проживання.

    Ціни на кіпрську нерухомість - квартири, вілли, апартаменти

    Куплю дешеве житло на Кіпрі – чи реальні такі мрії та плани? Як і в будь-якій іншій країні, вартість житла залежить від його виду, метражу, кількості кімнат, давності будівлі, стану. Великий вплив на вартість житла має місце розташування об'єкта, примітно, що квартира або будинок у північній частині острова можуть коштувати вдвічі дешевше, ніж аналогічна нерухомість на південному узбережжі Кіпру, ціна якої значно вища. Впливає на вартість житла та комерційної нерухомості на Кіпрі та відстань до моря: чим воно ближче, тим дорожче апартаменти. Але в цілому завдяки великій кількості найрізноманітніших пропозицій можна вибрати відповідний варіант, який відповідатиме перевагам і фінансовим можливостям покупця.

    Високим попитом серед громадян України, Росії, Білорусі, Казахстану користується елітне житло — котеджі та вілли на узбережжі Середземного моря у містах із добре розвиненою інфраструктурою. Популярними місцями, де вважають за краще купувати нерухомість наші співгромадяни, є Лімасол, Пафос, Ларнака. Тихе курортне місто Протарас ідеально підходить для відпочинку чи проживання з дітьми, тут нижчі ціни на нерухомість, спокійне життя.

    Купівля та продаж елітного житла, квартир та іншої нерухомості на Кіпрі

    Якщо ви хочете купити недорого віллу, апартаменти, квартиру на Кіпрі з видом на море за вигідною ціною, агентство нерухомості Hayat Estate допоможе зробити найкращий вибір, забезпечить юридичний супровід угоди, надасть допомогу у підготовці документів та переоформленні житла. Наша компанія працює на міжнародному ринку нерухомості близько десяти років, завдяки великому досвіду та гарній підготовці, співпраці із забудовниками агентство зможе ефективно та швидко підібрати об'єкт відповідно до побажань клієнта, враховуючи його місцезнаходження, призначення, стан та вартість. Отримати консультацію щодо придбання нерухомості за кордоном можна за телефоном або за особистої зустрічі в київському офісі.