Інвестиційна нерухомість

Icon
Photo

Інвестиційна нерухомість Туреччини

Інвестиційна нерухомість (проектне інвестування) потребує великих капіталовкладень порівняно з купівлею апартаментів (розмір інвестицій тут стартує від 300 тисяч євро), але дає інвестору низку переваг, основними з яких є можливість повного контролю та визначення інвестиційної стратегії, а також більш висока прибутковість вкладень.

Інвестиційна нерухомість передбачає покупку ділянки землі з подальшою спорудою на ньому житлової (багатоквартирні будинки, вілли) або комерційної нерухомості (готелі, офісні та складські приміщення).

Зазначимо, що на відміну від західноєвропейського ринку нерухомості "поріг входу" в турецькі інвестиційні проекти, пов'язані з нерухомістю на порядок нижче. Вартість землі, будівельних матеріалів і роботи тут значно нижча за європейські, а якість нічим не поступається (та й як вона може поступатися, якщо турки будують нерухомість для всієї Європи і за кількістю компаній-будівельних підрядників поступаються лише США та Китаю). Саме тому інвестиції в турецьку нерухомість стають все більш популярними.

Не секрет, що інвестори вміють рахувати свої гроші, рентабельність вкладень та грошовий потік, тому одне із завдань будь-якого інвестиційного проекту – мінімізація вкладень за максимальної прибутковості.

Для мінімізації вкладень з боку інвестора можна використовувати такі інструменти:

1. Кредит. На 50% інвестицій можна залучити позикові кошти у турецькому банку.

2. Участь у виставках нерухомості та залучення інвесторів на виставках відразу після розробки будівельного проекту та отримання дозволу на будівництво. Більш ніж у 50% випадків усі квартири/комерційні площі розпродаються дрібним інвесторам або кінцевим покупцям ще до закінчення будівництва.

3. Співпраця із забудовником. Це один із найстандартніших методів роботи на турецькому ринку, який покроково виглядає наступним чином:

  • інвестор купує ділянку нерухомості та знаходить компанію забудовника;
  • забудовник надає проект забудови инвестору;- забудовник веде будівництво дільниці інвестора самотужки і власним коштом (чи рахунок інвестора);
  • побудовані квартири/торговельні площі розподіляються між інвестором та забудовником пропорційно, залежно від вартості ділянки та вартості будівельних робіт. У разі коли будівельні роботи велися за рахунок інвестора, забудовник отримує лише оплату за роботу (грошима або апартаментами/комерційними площами).

При цьому забудовник несе відповідальність за своєчасне виконання будівельних робіт згідно з графіком будівництва, а інвестор – за своєчасну оплату вартості цих робіт.

Компанія Hayat Estate надає всі послуги, пов'язані з пошуком відповідних земельних ділянок, цікавих інвестиційних проектів, організацією переговорів та співробітництва із забудовником, контролем над виконанням будівельних робіт, організацією продажів (або за бажанням інвестора – здачі в оренду) апартаментів/комерційних та складських площ.

Інвестиційна нерухомість з розрахунком прибутковості та капіталовкладень представлена тут.

Icon
image
image
липень 2024 49,500 - 529,000 €
Шукаєте нерухомість для інвестицій?

Розгляньте ліквідну, курортну і зростаючу в ціні нерухомість біля моря в сонячній Аланії, Туреччина!
Заробляйте 15-40% на перепродажі або до 12% річних на оренді.
Аланія – вибір №1 від Hayat Estate для успішних інвестицій.

Скачайте каталог Топ-15 новобудов Аланії
з прайсами на червень-липень 2024 року (квартири від 49,500 - 529,000 €) та отримайте доступ до актуальних пропозицій з прайсами від забудовників (без комісії)

    Натискаючи на кнопку, Ви погоджуєтеся з обробкою ваших персональних даних відповідно до Політики конфіденційності компанії

    image
    липень 2024 49,500 - 529,000 €