Кемер

Icon
Photo

Сучасне мальовниче курортне місто Кемер - прогресивний туристичний центр та чудове місце для пляжного відпочинку та спорту. Відразу ж від аеропорту починається мальовниче широке шосе, яке проходить повз Анталію і, звиваючись біля підніжжя гір уздовж узбережжя, йде в бік Кемера. Для міста характерний середземноморський клімат, проте його мусонний характер набагато менш виразний - у зимовий час опадів менше, ніж в Анталії, та й улітку вони випадають дещо рідше.

За часів правління Стародавніх греків найбагатші поліси Фазеліс та Олімп мали дуже гарну інфраструктуру. Сьогодні тут можна побачити фешенебельні готелі, клуби, бари, бутіки та дорогі ресторани. Через застосування при сучасній забудові міста особливих природозберігаючих технологій, довкола Кемера збереглися пишні соснові ліси та широкі сонячні пляжі в обрамленні скелястих гір.

Кемер

Влітку тут досить спекотно та сонячно – в тіні температура часто може зашкалювати за 40 °C. Зима в Кемері зазвичай прохолодніше, ніж у Анталії - трапляються заморозки, інколи ж бувають і несильні морози. При цьому в зимовий період температура води не падає нижче 10 градусів.

Крім сприятливого клімату та відпочинку на пляжах Середземного моря, місто-курорт багате своєю історичною спадщиною. Так, наприклад, головна вулиця Кемера – Бульвар Ататюрка. На ній знаходиться пам'ятник фундатору сучасної Туреччини Мустафі Кемалю Ататюрку, де він відпускає в небо голуба світу. Перед пам'ятником розташовані фонтани, що танцюють, а неподалік від нього височить символ Кемера - білокам'яна каплиця. По понеділках біля неї зазвичай влаштовують торгівлю прянощами, овочами та фруктами.

Кемер

Ті, хто люблять морські прогулянки, можуть вільно вирушити у захоплюючу морську подорож на яхті. Крім того, тут є все для дайвінгу та дайверів — тихе, спокійне та чисте море з відокремленими бухтами. А після відпочинку на пляжі або занять дайвінгом Вас зазиватимуть місцеві затишні кафе та ресторани, в яких Ви зможете скуштувати страви як національної, так і європейської кухонь.

Місцеві жителі вже встигли звикнути до величезної кількості туристів-іноземців і, як правило, дуже товариські і привітні — з розумінням ставляться до представників найрізноманітніших культур. Крім того, Кемер може запропонувати все, що необхідно для любителів активного відпочинку - тут є дельфінарії, басейни, атракціони та аквапарки, де буде цікаво як дітям, так і дорослим.

Нерухомість у Кемері

Зробивши вкладення в нерухомість - апартаменти або віллу в Кемері - ви не тільки отримаєте можливість незабутнього відпочинку і приємного проведення часу, але і забезпечите собі надійне майбутнє шляхом вкладення капіталу в інвестиційний сегмент, що динамічно розвивається.

Кемер

Icon
image
image
липень 2024 49,500 - 529,000 €
Шукаєте нерухомість для інвестицій?

Розгляньте ліквідну, курортну і зростаючу в ціні нерухомість біля моря в сонячній Аланії, Туреччина!
Заробляйте 15-40% на перепродажі або до 12% річних на оренді.
Аланія – вибір №1 від Hayat Estate для успішних інвестицій.

Скачайте каталог Топ-15 новобудов Аланії
з прайсами на червень-липень 2024 року (квартири від 49,500 - 529,000 €) та отримайте доступ до актуальних пропозицій з прайсами від забудовників (без комісії)

    Натискаючи на кнопку, Ви погоджуєтеся з обробкою ваших персональних даних відповідно до Політики конфіденційності компанії

    image
    липень 2024 49,500 - 529,000 €