Мармаріс

Icon
Photo

Якщо вибирати серед усіх курортів, то в Мармарисі хочуть провести довше життя.

Мармаріс – король Узбережжя

Розташоване на південно-західній стороні бірюзового узбережжя Туреччини в Егейському морі, це місто є одним із найбільших міст узбережжя. Не дивно, що тут є що запропонувати! У місті розташовані безліч барів, клубів та ресторанів, і численний натовп відпочиваючих курсує між ними. Окрім сучасних караоке та інших розваг, тут знаходиться традиційне старе місто з історичним замком та витончена пристань. Міський пляж дивовижного розміру: тягнеться вздовж усього курорту. Населення міста складає 28 тис. місцевих жителів, улітку ця цифра збільшується до 250 тис.

 width=

Пляжі Мармаріса

Довгий вузький пляж Мармаріса складається з вулканічного піску та гальки. Тут безліч шезлонгів для відпочинку та повний спектр водних видів спорту. Пляжна смуга наприкінці з'єднується з пляжем Лонг-Біч, який простягається на 10 кілометрів у сусіднє місто Ічмелер, звідки Вас забере автобус Dolmus, якщо ви хочете змінити обстановку та побувати у сусідніх містах.

 width=

Турецьке задоволення у Мармарисі

Поїздка до традиційної турецької лазні або хамам є обов'язковою програмою при подорожі до Мармаріс. Хамам включають парилку з відносно невеликою температурою 43С, пілінг спеціальною руковичкою та незабутній пінний масаж. Найдавніша турецька лазня датується 16 століттям – Хамам Сулеймана знаходиться за кілька хвилин ходьби від Гранд-базару, але багато готелів також пропонують цю послугу.

 width=

Нерухомість у Мармарисі

У Мармарисі постійно проживає понад 8000 британців, також багато німців, голландців та росіян. В основному це пенсіонери, яким підходить місцевий клімат, які цінують затишок, спокій і тишу місцевої природи.

Попит на нерухомість у Мармарисі підтримується можливістю отримувати прибуток від оренди, що залежить від розташування та виду об'єкту. Найбільший попит тут мають приватні вілли.

Одноденні поїздки з Мармарису на острів Родос.

Менш ніж за годину їзди на катамарані розташований грецький острів Родос. На пішохідній екскурсії середньовічним Старим містом, столицею острова – місто родос, ви подивіться головні пам'ятки: замок хрестоносців, вимощену вулицю Лицарів, грецький акрополь і римський амфітеатр. Головне пам'ятати – при зміні країни потрібна наявність паспорта.

 width=

Найкращий час для подорожі до Мармаріс

Пляжний сезон у Мармарисі починається у квітні та закінчується у жовтні. Ми рекомендуємо вперше відвідати місто в числах Великодня, щоб воно відкрилося перед вами у всій своїй красі: температура досягне +20°С вже у квітні і прогулянки теплими вечорами принесуть величезне задоволення. До липня температура підбереться до позначки 30-35°C, а до середини літа підніметься ще вище. У зимовий період тут Вам не знадобиться капелюх та шарф, адже середня температура тримається від 15 до 20°C, але стає трохи дощливою. Погода у вересні тут така ж, як і в травні: все ще тепло, і не так жарко як у серпні.

 width=

Icon
image
image
липень 2024 49,500 - 529,000 €
Шукаєте нерухомість для інвестицій?

Розгляньте ліквідну, курортну і зростаючу в ціні нерухомість біля моря в сонячній Аланії, Туреччина!
Заробляйте 15-40% на перепродажі або до 12% річних на оренді.
Аланія – вибір №1 від Hayat Estate для успішних інвестицій.

Скачайте каталог Топ-15 новобудов Аланії
з прайсами на червень-липень 2024 року (квартири від 49,500 - 529,000 €) та отримайте доступ до актуальних пропозицій з прайсами від забудовників (без комісії)

    Натискаючи на кнопку, Ви погоджуєтеся з обробкою ваших персональних даних відповідно до Політики конфіденційності компанії

    image
    липень 2024 49,500 - 529,000 €