...
image
image
вересень 2024 49,500 - 529,000 €
Шукаєте нерухомість для інвестицій?

Розгляньте ліквідну, курортну і зростаючу в ціні нерухомість біля моря в сонячній Аланії, Туреччина!
Заробляйте 15-40% на перепродажі або до 12% річних на оренді.
Аланія – вибір №1 від Hayat Estate для успішних інвестицій.

Скачайте каталог Топ-15 новобудов Аланії
з прайсами на червень-липень 2024 року (квартири від 49,500 - 529,000 €) та отримайте доступ до актуальних пропозицій з прайсами від забудовників (без комісії)

    Натискаючи на кнопку, Ви погоджуєтеся з обробкою ваших персональних даних відповідно до Політики конфіденційності компанії

    image
    вересень 2024 49,500 - 529,000 €

    Стамбул - ідеальне місто для життя

    Стамбул - найбільше місто Туреччини. Це культурна та історична столиця, розташована на берегах протоки Босфор. Вона одночасно знаходиться на стику двох континентів: Європи та Азії. У цьому місці зібрана величезна кількість пам'яток, храми двох релігій: ісламу та християнства. Історичний світ плавно з'єднується із сучасністю. Місто має стародавню частину, а також добре розвинену інфраструктуру. Воно відоме на весь світ красою своїх пам'яток, що дісталися у спадок від Османської імперії.

    Туреччина - одна з найпопулярніших країн серед туристів із країн СНД. Стамбул відвідують щорічно мільйони іноземців, частина яких купують власну житлоплощу для життя або здачі в оренду. За останнє десятиліття будівництво новобудов і бізнес-центрів стабільно розвивається, це можна помітити і на території історичного центру. За оцінкою експертів, ціна на нерухомість активно зростатиме через великий попит.

    Уряд ухвалив рішення: для іноземців, які інвестують свої кошти в житлову або комерційну площу, передбачено спрощені умови для отримання турецького громадянства. Це робить ринок нерухомості більш привабливим для жителів інших країн світу.

    Варіанти нерухомості Стамбула

    Перед вкладенням коштів у житло, варто розібратися в особливостях міста, типах будівель, видах житлоплощі. Найбільш затребуваними частинами Стамбула є:

    Найпопулярнішими варіантами є студії, квартири, вілли, таунхауси і будинки на морському узбережжі.

    Як купити квартиру в Стамбулі

    Щоб правильно вибрати житлоплощу, оформити угоду, необхідно звернутися до найкращих фахівців. Агентство Hayat Estate допоможе підібрати житло в Стамбулі для особистого проживання або для комерційних цілей. Компанія надасть величезну базу даних з об'єктами нерухомості, купити які можна в Стамбулі (Туреччина) за вигідною ціною.

    Hayat Estate співпрацює з відомими забудовниками і надає послуги з продажу первинного житла, без комісій. Фахівці супроводжуватимуть угоду з юридичного боку до її завершення. Безкоштовну консультацію можна отримати, звернувшись за телефоном або оформивши заявку на порталі. Ціни в Стамбулі на нерухомість: квартири та будинки найрізноманітніші. Їх зростання залежить від престижності району, типу споруди, і виду житла. Це відмінне вкладення коштів на європейському ринку.

    Часті питання про купівлю нерухомості у Стамбулі

    Квартири та вілли здаються з повною чистовою обробкою, вбудованою кухнею та санвузлом, іноді у вартість також входять меблі та побутова техніка (частково або повністю).

    Туреччина дотримується найвищих стандартів та сучасних технологій. При цьому якість будівництва контролюється спеціальними органами. Будинки – з монолітного залізобетону, стіни, що не несуть, і перегородки можуть бути з цегли.

    Можна для родичів першої лінії спорідненості (чоловік/дружина, діти).