Імміграція та купівля нерухомості в Євросоюзі

Icon
Photo

Програма імміграції з подальшим отриманням ВНП включає різні умови. Поселення дає безліч переваг, включаючи подорожі, ведення бізнесу, навчання, отримання високооплачуваної роботи, інше. Останні два роки, пов'язані з пандемією по всьому світу та закриттям кордонів, показали, що володіння закордонною нерухомістю – це великий плюс для вільної імміграції.

Програма інвестиційної еміграції розвинена у багатьох країнах, що пов'язане із залученням інвестицій. Однак у кожному регіоні є свої умови, які необхідно знати перед оформленням посвідки на проживання.

Країни для отримання ВНП у Європі

Популярність оформлення ВНП у Європі зростає з кожним роком. Ця тенденція цілком зрозуміла, враховуючи низку переваг:

  • можливість їздити відпочивати без візи до 90 днів 1 раз на 6 місяців - для країн із візовим режимом;
  • відкриття рахунку у міжнародних банках;
  • навчання у знаменитих ВНЗ Європи;
  • лікування у найкращих клініках.

Головний плюс – перспектива набуття громадянства. Програми інвестування сьогодні діють в Іспанії, Португалії, Греції, інших країнах. Іммігранти обирають цей напрямок, завдяки розвиненій економіці, рівню медобслуговування, освіти. Найбільш популярною є португальська програма. Нині мінімальний поріг інвестування становить 350 000 євро. Надалі планується його зміна до 500 000 євро, тому спостерігається значний сплеск інтересу інвесторів з багатьох країн світу, включаючи Україну.

Інвестування передбачає відкриття нового бізнесу, філії існуючої діяльності. Часто інвесторами вкладаються гроші у розвиток держави, відновлення пам'ятних споруд, інше. Придбання нерухомості як інвестування для отримання ВНП та громадянства за кордоном – про це докладно можуть розповісти фахівці компанії Hayat Estate, враховуючи індивідуальні уподобання клієнтів.

Вартість участі в програмі йде окремо від інвестицій, що вкладаються. Вона включає послуги юристів, ціни за які варіюється від 10000 євро та більше. Робота цих програм у країнах ЄС проходить оперативно та результативно. В умовах пандемії зробити це можна у віддаленому режимі, звернувшись до надійної агенції Hayat Estate.

Придбання нерухомості разом із агентством Hayat Estate

Міжнародна агенція Hayat Estate – компанія, яка допомагає з придбанням майна за кордоном. Ми готові запропонувати найвигідніші варіанти інвестицій у Туреччині, Іспанії та інших країнах ЄС. Греція також пропонує прийнятну програму отримання посвідки на проживання. Багато європейських регіонів посилили вимоги, що пов'язані з перевіркою на благонадійність інвестування. Терміни різні, стартують з моменту подання заявки. Наші фахівці допоможуть підібрати найбільш вигідний, швидкий та ефективний варіант інвестування у бізнес або для інших цілей. Якщо необхідно прискорити процедури, ми запропонуємо прискорені та термінові програми.

Icon
image
image
липень 2024 49,500 - 529,000 €
Шукаєте нерухомість для інвестицій?

Розгляньте ліквідну, курортну і зростаючу в ціні нерухомість біля моря в сонячній Аланії, Туреччина!
Заробляйте 15-40% на перепродажі або до 12% річних на оренді.
Аланія – вибір №1 від Hayat Estate для успішних інвестицій.

Скачайте каталог Топ-15 новобудов Аланії
з прайсами на червень-липень 2024 року (квартири від 49,500 - 529,000 €) та отримайте доступ до актуальних пропозицій з прайсами від забудовників (без комісії)

    Натискаючи на кнопку, Ви погоджуєтеся з обробкою ваших персональних даних відповідно до Політики конфіденційності компанії

    image
    липень 2024 49,500 - 529,000 €