Наші експерти на конференції з нерухомості у Харкові

Icon
Photo

У травні наші експерти взяли участь у спеціалізованих конференціях у сфері нерухомості. Заходи проходили у Харкові. 18 травня відбулася друга регіональна Харківська конференція та згодом з 19 по 21 травня Міжнародна конференція АСНУ.

На регіональній Харківській конференції обговорили актуальні питання у новому форматі, які стосуються усієї спільноти ріелторів України. На Міжнародній конференції АСНУ обговорили стан, нові перспективи розвитку та роль професіоналів у формуванні ринку нерухомості в Україні, здатного конкурувати зі світовими лідерами. Заходи відвідали ріелтори, банки та фінансові установи, інвестиційні та будівельні компанії, нотаріуси, юридичні організації, закордонні партнери України та багато інших фахівців ринку нерухомості.

Наші експерти привезли з собою новий досвід, корисну для себе інформацію, контакти та море позитивних вражень. Зокрема, дізналися про тренди ріелторського бізнесу, відповіді на важливі питання законодавчого регулювання та розвитку суміжних сфер (будівництва, оцінки, страхування).

 width=

 width=

 width=

 width=

Icon
image
image
липень 2024 49,500 - 529,000 €
Шукаєте нерухомість для інвестицій?

Розгляньте ліквідну, курортну і зростаючу в ціні нерухомість біля моря в сонячній Аланії, Туреччина!
Заробляйте 15-40% на перепродажі або до 12% річних на оренді.
Аланія – вибір №1 від Hayat Estate для успішних інвестицій.

Скачайте каталог Топ-15 новобудов Аланії
з прайсами на червень-липень 2024 року (квартири від 49,500 - 529,000 €) та отримайте доступ до актуальних пропозицій з прайсами від забудовників (без комісії)

    Натискаючи на кнопку, Ви погоджуєтеся з обробкою ваших персональних даних відповідно до Політики конфіденційності компанії

    image
    липень 2024 49,500 - 529,000 €