image
image
квітень 2024 63,000 - 555,000 €
Шукаєте нерухомість для інвестицій?

Розгляньте ліквідну, курортну і зростаючу в ціні нерухомість біля моря в сонячній Аланії, Туреччина!
Заробляйте 15-40% на перепродажі або до 12% річних на оренді.
Аланія – вибір №1 від Hayat Estate для успішних інвестицій.

Скачайте каталог Топ-15 новобудов Аланії
з прайсами на березень 2024 року (квартири від 63,000 € до 555,000 €) та отримайте доступ до актуальних пропозицій з прайсами від забудовників (без комісії)

    Натискаючи на кнопку, Ви погоджуєтеся з обробкою ваших персональних даних відповідно до Політики конфіденційності компанії

    image
    квітень 2024 63,000 - 555,000 €

    Морське свіже повітря та близьке розташування гір – ось що приваблює в Кальпі: на сході місто межує із Середземним морем, на заході з горами Сьєрра де Ольта. Обидва елементи впливають на повсякденне життя міста, тут переважає спокійна атмосфера. Кальпе запрошує Вас загубитися серед звивистих вулиць Старого міста, здійснити тривалу прогулянку вздовж берега або дослідити природний парк Пеньйон де Іфач.

    Нерухомість у Кальпі популярна, т.к. місто знаходиться в затишному місці на узбережжі Коста-Бланка і має легкий доступ до аеропорту Аліканте. Нерухомість у Кальпі пропонує покупцям широкий вибір від квартир та таунхаусів до вілл із земельними ділянками різної величини. Власники нерухомості знайдуть у місті безліч кафе та ресторанів, різноманітні розваги для всієї родини. Квартири та вілли в Кальпі має попит у охочих знайти новий будинок для постійного проживання або для відпочинку на березі біля моря.
    Купити курортну нерухомість на морському узбережжі Іспанії можна за ціною від 1800 євро за кв.м. Для сімейного відпочинку популярні вілли в Кальпі: завдяки відгукам на сайтах Booking та Airbnb вони легко здаються в короткострокову оренду за вартістю від 120 євро за ніч.